Регион

Търсят началник за жп. гарата и 4 шефове на звена на „Капитан Андреево“

Изпит, архивАгенция „Митници“ обяви конкурси за началник на митнически пункт ІІ ниво за жп. гара Свиленград и за четирима ръководители на звена в митнически пункт І ниво за „Капитан Андреево“.
 
Сред изискванията са висше образование „Социални, стопански и правни науки“ с професионални направления: „Икономика“ или „Право“, „Технически науки“ с минимална степен бакалавър и професионален опит 4 г. или ІІІ младши ранг, компютърна грамотност и владеене на чужд език.
 
Основната месечна заплата е 1300 лв., а допуснатите кандидати ще преминат през практически изпит и интервю.
 
Документи се подават в деловодството на Митница „Бургас“ до 27 юни включително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кръжков
кръжков
16.06.2016 16:02 16:02

подвеждащо заглавие

да, ама не
да, ама не
16.06.2016 16:26 16:26

Само прах в очите. Кви конк*рси, кви пет лева! Постовете вече са нагласени. После „наште“ ще „спечелят“ конк*рсите!

Придложение
Придложение
16.06.2016 16:49 16:49

Да се пробва жената-конк*рс. Така и така от три години обикаля по конк*рси за директорски постове, вече има тренинг. Някъде залезе, другаде огря. Та нека сега да вземе митниците да огрее с височайшето си, компетентно, организирано, управленско и свръх амбициозно присъствие. Такава анархия е в тия митници – да вземе госпожата да оправи тая институция, както оправя училища, че тя неоправени работи не може да търпи. Пък и персонала набързо ще оптимизира. А и сигурно има още кадърни дружки подреждане тук и там!

Back to top button