Общината планира ремонт на подлезите

Хасково

Община Хасково има план за ремонт на подлезите в града, съобщи зам.-кметът Велин Балкански.

Редовно се почистват подлезите до училище „Св. Иван Рилски“, на бул. „Васил Левски“ в кв. „Орфей“. През последните дни основно е почистен и подлезът на бул. „Раковски“ до бившия магазин „Аско Деница“.

Прави се периодично дезинфекция, предстои отново подобна процедура. Планирано е орязване на дърветата около входовете на подлеза на бул. „Васил Левски“, там ще бъдат отново възстановени решетките на шахтите и ще се ремонтира осветлението.

До месец септември се предивжда един от най-големите ремонти да е на подлеза до „Аско Деница“. Там освен че ще бъдат възстановени решетките на отводнителните шахти, ще се възстанови осветлението, ще се ремонтират стълбите и тротоара. Предполага се, че този подлез ще бъде много по-използван от есента, когато заради ремонта на ОУ „Шандор Петьофи“ децата ще трябва да пресичат булеварда за да отидат на учебни занатия в сградата на ПГДС.

Ремонта и поддръжката на съоръженията ще се осъществяват от ОП „Екопрогрес“.

Подлези

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...