Свалиха снимката на Гришо от стената с почетните граждани в Хасково

Любопитно

Снимката на Григор Димитров е свалена от стената с почетните граждани на Хасково във фоайето на общината.

От пресслужбата на кметството обясниха, че бащата на Гришо Митко Господинов не е харесвал фотографията и сега ще се търси друга по-подходяща снимка на най-добрия български тенисист.

Haskovo.info припомня, че Григор получи званието си за почетен гражданин на Хасково на церемония на новите кортове на 21 април тази година.

Сега Гришо се готви за старта на откритото първенство на Щатите, където е сред поставените в основната схема.

11 коментара

 • Т.е. новината е, че снимката на Гришо се сменя, не се сваля. Но хората четат само заглавията обикновено и ето- интригата е готова!

  • Всички снимки на почетните граждани са правени на територията на град Хасково. Само баща му да не донесе някоя от Щатите, Монте карло или от екзотична дестинация. Или пък някоя от рекламните му фото сесии за Найк. Ще стане голям кич. Може и с Никито. По скоро да се разровят за някоя хасковска. Тази която свалиха/смъкнаха/подмениха съм я виждал и е точно правена на хасковските кортове след спечелването на Ролан Гарос. Една от малкото му правени в родния град. Само, че там е пубер и разбирам свалянето/смъкването/подмяната. Сега ми е интересно, какво ще постави семейния съвет.

 • А вие можете ли да смените снимка, без да свалите предишната. Т. е. заглавието е вярно.

 • Естествено, че снимката първо се сваля, не сме малоумни. Заглавието обаче категорично е подвеждащо, внушава друго и вие много добре знаете какво.

 • Заглавието си е съвсем вярно. Вижте снимката към материала – там се вижда, че снимката на Григор е свалена, не е сменена. Пък и се четат не само заглавията, а и написаното под тях. Четенето е за интелегтни хора.

 • Заглавието си е съвсем вярно. Вижте снимката към материала – там се вижда, че снимката на Григор е свалена, не е сменена. Пък и се четат не само заглавията, а и написаното под тях. Четенето е за интелегентни хора.

 • Недко и Таня са прави, коректно заглавие би било: „Подменят снимката…“
  Инак си е чиста проба търсене на сензация.

 • Ами трябва да сте по-наблюдателни. Иначе щяхте да забележете, че новината е в рубриката любопитни и забавни новини, което предполага, че това не не е нещо сериозно.

 • Щом я сменят защо няма никаква снимка? Нали можеха едновременно да свалят едната и да сложат другата. Ами ако гришов татко я донесе догодина?

 • Заглавието наистина е подвеждащо. По него хората се ориентират дали ги интересува цялостен прочит на информацията.

  • Факт е, че снимката на Григор Димитров е свалена от стената на почетните граждани. Така че заглавието не подвеждащо. А за причините пише в дописката, както и за намеренията на тия, които са я свалили. Намеренията на някого обаче все още не ги превръща във факт. Така че засега единственото потвърдено е, че снимката на Григор е свалена, а дали ще има друга ще видим.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.