Духова музика и етюди по Чудомир за Деня на възрастните на Кенана

Любопитно

Международният ден на възрастните хора – 1 октомври бе отбелязан с тържество в Старческия дом на Кенана в Хасково.

Сред гостите бе и кметът Добри Беливанов, който приветства обитателите на дома. „Сега вие сте в един специален етап от живота си, в който е необходимо да успеете да предадете своя опит на по-младите. Направете го с такт и разбиране към следващите поколениия, защото всички знаем, че не винаги те оценят необходимостта от знанията събрани през годините.

Но пък натрупаните години дават решение на почти всяка ситуация. Подкрепяйте децата и внуците си, защото със сигурност и вие сте били и сега сте почти същите непримирими, борбени и нетърпящи чуждо мнение. Нека златната есен във вашия живот бъде най-прекрасният период. Бъдете здрави, забавлявайте се!“, каза Беливанов.

Празник

Директорът на Дома Любка Евтимова благодари за съдействието на екипа на общината Хасково за разрешаването на проблеми, натрупани с години в дома.

За доброто настроение на възрастните хора се погрижиха Духов оркестър Хасково и самодейци които представиха стихове и етюди по Чудомир.

Празникът завърши с хоро и почерпка осигурена от общината.

10 коментара

  • Празникът завършил с ХОРО Като гледам тия старци които вече дишат с АКУМУЛАТОР едва ли са играли хоро но нали репортажа трябва да завърши весело

  • НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА ЗАЩО НЕ Е ТАМ?ТА ТЯ СЕ Е ОСРАЛА ДО УШИТЕ,ВОНЯТА СЕ НОСИ ИЗ ЦЕЛИЯ ГРАД ВЕЧЕ.НЕ Я ПЕНСИОНИРАХА ТАЯ СЕЛСКА ГЮВЕНДИЯ.КАБИНЕТНАТА ЛЮБОВНИЦА З АВСИЧКИ ВРЕМЕНА.ВСИЧКИ НАЧАЛНИЦИ СА Й ЛЮБОВНИЦИ И ТАКА,ТАКА ИЗКАРА СИ ЖИВОТА БАБА НАСКА.
    СЕГА СТАЙКО КОЛЕВ ГО ХВАНАЛА ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЕЧЕ.ТОЗИ ЧОВЕК СИ Е ЗАГЪРБИЛ СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ,ЗАРАДИ БАБА ЦОЛА.

  • В НАСКА СРАМ НЯМА БЕ. ПРИ ТОЯ РЕЗИЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПЪЧИ КАТО ПАУН, АМА БЕЗ ПЕРА. ПРОСТА, АЛЧНА И НАГЛА. ТАКАВА Е БАБА ЦОЛА.

  • ТРЯБВА ДА Й СЕ ДАДЕ НАГРАДА ЗА ГЮВЕНДИЙСКИ УСПЕХИ. ХА-ХА-ХА! ПАК ПЪРВО МЯСТО. И ДОСТА ПАРИ ОТ ТЕЗИ, ДЕТО СА СЕ ОБЛАЖИЛИ ОТ УМЕНИЯТА Й. ХА-ХА-ХА! БАБА ЦОЛА ПАК С НАГРАДА!

  • НАСКЕ,НАСКЕ,ТИ ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.ДО СЕГА С ОНАЯ СИ РАБОТА ВСЕ СИ РАБОТИЛА,НО ВЕЧЕ И ТЯ НЕ СТАВА.ТОЛКОВА СИ ДЪРТА,ЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ СЕ ПОВДИГА ОТ ТЕБ.

  • ХА-ХА-ХА! ДЪРТА, ДЪРТА, АМА КОЛЕВ “ НЕ ДАВА И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ ЖЛЪЧКАТА Й“. ЧАКАТ ПОРЕДНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ, ЧЕ ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ ДВОЙНА ПЕНСИЯ ТАЯ МАЙМУНА. ГЬОНСУРАТЛЪКА ИМ КРАЙ НЯМА. РЕЗИЛИ.

  • Ехеееееее! Тя Наска никога не е минавала само с една духова музика. Нейните са много. Затуй е такъв специалист по духането. С него издуха и един куп хора, за да взима големите заплати, без никой да й пречи. С Колев ще измислят как новото увеличение да й се даде веднага, че пенсията й да е поне министерска. И Панайотов подкрепя заверата, за да се облажи. Само министерската заповед за пенсиониране на началниците в пенсионна възраст им е трън забит дълбоко отзад и шафрантията се чуди как да го извади, ама вече няма как. Духовата музика издъхва, щото вече няма сили. Алоооооооо, свърши ти времето. ЧАО! МАРШ! ЧИБА!

  • ХАЙДЕ БЕ ЦОЛЕ. ОДИ СИ ВЕЧЕ. СТИГА СИ ДУХАЛА. ДОЙДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ВРЕМЕ И ТЕБЕ ДА ИЗДУХАТ. ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ, АМА КОЛЕВ КАТО БЕРЛИНСКАТА СТЕНА ТЕ ПАЗИ. ДАЖЕ ОТ ЖЕНА СИ СЕ ОТКАЗВА, ЗА ДА ТИ УГОДИ. ДРУГ ТАКЪВ ГЛУПАК НЯМА ДА НАЙДЕШ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.