Хасково

Читатели: Ремонтираното и украсено стълбище още е тъмно и опасно нощем

Пореден сигнал за опасното стълбище на хасковските улици „Оборище“ и „Стара планина“ изпратиха читатели на Haskovo.info.

Хората се жалват, че стълбите са били ремонтирани преди 2 г., но не им е монтирано осветление и нощно време преминаването там е опасно. Отделно трудно се качвала и бебешка количка.

След първия сигнал от общината отговориха, че „Екопрогрес“ разполага само с една вишка за уличното осветление и поетапно се обхождат всички сигнали за проблеми.

В края на август пък ротарианци украсиха стълбището и заявиха, че ако общината не се заеме с осветяването му, те ще помислят по проблема.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.10.2016 14:30 14:30

АБЕ ПУСНЕТЕ НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА И ТЯ ЩЕ УКРАСИ ВСИЧКО.НА НЕЯ САМО Й ДАЙ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЪПОТИИ.СЕЛСКА ГЮВЕНДИЯ И ПРОСТА КУКУМЯВКА.ВСИЧКИ Я МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ.ДВАМАТА С ДИРЕКТОРА СТАЙКО КОЛЕВ,СРАМ НЯМАТ-ТОВА СА ДЕБИЛИ.КАК ТЪРПИ СЕМЕЙСТВОТО МУ ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКОВА НЕЩО.ТО БИВА НАГЛОСТ АМА……

Back to top button