Профилактика на камери затваря скоростните ленти на входа на Димитровград и магистралата

Регион

Профилактика на трафик брояча на изхода на Димитровград за Хасково започна от 9 часа.
Както Haskovo.info писа до приключването на работата в едното платно остана затворена скоростната лента в посока Хасково.

От 10.30 ч. до 12 ч. ще бъде ограничено преминаването в скоростната лента, но в посока Димитровград.

При извършването на профилактика на автоматичните устройства преминаването на превозните средства ще бъде в интензивната лента. Необходимо е шофьорите карат внимателно, да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта от 90 км/ч., съветват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

От 14 до 18 ч. шофьорите да карат внимателно при 94-ти км на автомагистрала „Марица“, където също ще се правипрофилактика на трафик броячи. Там движението в скоростната лента ще бъде ограничено след Любимец, в посока Свиленград.

От 16 до 18 ч. ще бъде ограничено движението в скоростната лента на магистралата в посока Харманли. Преминаването ще се осъществява в интензивната лента.

И тук е необходимо шофьорите да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта от 90 км/ч.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.