Спорт

Катрин и Тея с 3 медала от Майнц, „Юнак“ с фурор и в Пловдив

Катрин Кръстева и Тея Иванова се завърнаха от успешно участие на международния турнир по спортна акробатика в Майнц, Германия.

В конкуренцията на 16 двойки при 11-16-годишните хасковлийки спечелиха среброто на баланс, бронза на темпо, а във финала отново заслужиха среброто, само на 50 стотни от домакините, разказа техният треньор в хасковския клуб по гимнастически спортове „Юнак“ Невена Тонева. В Германия с нашите е бил другият им треньор Димитър Димов.

Майнц

В турнира участваха състезатели от 25 отбора от 8 държави.

От „Юнак“ записаха и отлично участие в третото издание на турнира по спортна гимнастика „Седемте тепета“ в Пловдив. 10-те хасковлийки с треньори Димитрина Алексиева и Недялко Илиев спечелиха 16 медала и се класираха отборна трети. Нашите имат финали на всички уреди, като само Кристин Кръстева спечели 5 медала.

От клуба изказаха благодарности на председателя на клуба Кръстьо Кръстев.

Майнц

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диана
Диана
26.10.2016 20:18 20:18

Браво момичета!

Back to top button