Спорт

Младите волейболистки записаха 4 победи в Скаут лигата

Отборът на димитровградския волейболен клуб „Раковски“, състезаващ се в Скаут лигата за момичета родени 2004/05 г. завърши с 4 победи и 1 загуба провелият се турнир в Казанлък. Всички победи дойдоха с 2:0 срещу „Дея“ (Бургас), „Берое“ (Стара Загора), „Арда“ (Кърджали) и „Яворов“ (Чирпан).

Само домакините от Казанлък успяха да измъкнат трудно победата от димитровградчанки. В последния си мач домакините загубиха от „Берое“ и така на първите две места са „Раковски“ и Казанлък с 4 победи и една загуба.

Треньорът Александър Дафинов пусна в игра всички 14 момичета и е доволен от показаното старание на терена.

Отборът беше в състав: Гергана Георгиева, Никол Иванова, Мартина Стоянова, Лаура Ван Дайк, Александрина Манджакова, Петя Пасева, Моника Андонова, Здравка Стефанова, Даниела Димитрова, Алексия Николова, Александра Георгиева, Теодора Костадинова, Виктория Вълева, Дара Тенева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.11.2016 20:27 20:27

Е

Back to top button