Любопитно

Хасковлия атакува музикалните класации с горещото видео „Chance“

Хасковлията Павел Нохчев вече е готов с първата си авторска песен „Chance“, която вече има и видеоклип.

Jack of Spades или Вале Пика е музикалният псевдоним на 19-годишния талант, който от почти 10 г. е солист в хасковския балет „Тангра“. Павел се занимава с музика от 4 г., като в началото е бил на уроци при Диана Кордова, а в последните две години при Петър Валканов.

Работата по клипа е отнела 4 месеца на екипа с режисьор Николай Скерлев. Музиката, текста и аранжимента са дело на Петър Вълканов – “Good Ideas Studio“.

Клип

По думите на изпълнителя всеки има своя шанс да бъде свободен и да бъде себе си. „Всички казват, че голямата любов е важна за да бъдеш себе си. В моята песен аз казвам, че всеки може да е свободен и без голямата любов“, сподели Нохчев.

Павел благодари на Десислава Стамболова за беквокалите и за участието на още три балерини в клипа – Петра Недялкова, Румяна Георгиева и Кристина Динева. Певецът благодари и на Младежкия център, където е заснета част от клипа.

Очакванията са до месец „Chance“ да се завърти по всички радиа и телевизии, които излъчват подобен стил музика. Видеото на песента може да видите Тук.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.02.2017 11:46 11:46

Педал :)

Анонимен
Анонимен
07.02.2017 20:45 20:45
Отговор до  Анонимен

То да беше педал. :D

Back to top button