Читатели: Ежедневно се краде и руши в бившите казарми на „Дунав“

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че от бившите казарми на хасковската улица „Дунав“ ежедневно се краде и руши. Хората изпратиха и снимка на порутените сгради.

„Деца се катерят по високите останали развалини и рушат каквото им падне. Изнасят се дървени греди и тухли. Дано да съм лош пророк, но скоро някое ромско дете ще остане под някой покрив, който сам е съборил“, се казва в читателския сигнал.

Haskovo.info припомня, че Министерството на отбраната вече на няколко пъти се опитва да продаде въпросните бивши казарми.

Изпрати новина

6 коментара

  • Чии бяха тия казарми че не се сещам – на общината или на държавата. Все едно – лоши стопани са, тия казарми са като цирей в центъра на Хасково. Докога? То пък като че ли другите неща в града са наред – всичко се руши и на никой не му пука. Егати управата

  • Чии са пак на Министерството на отбраната, доказано лош стопанин през последните години. Да ги бяха продали на частник

  • „Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава“ – е казал мъдро народът ни. Безобразията в държавата ни край нямат, а ние само критикуваме. Със словестни излеяния, явно, резултат няма. Време е за действие, според скромното ми гражданско мнение. Да се поучим от съседите си-гърци и румънци, които отстояват всяко свое социално и политическо право с организирани протести. Къде са синдикатите?! Къде е будната ни гражданска съвест?! Пълна летаргия… Е, кой каквото си посее, това жъне!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.