Спорт

„Хасково“ би „Арда“, вратаря със синузит

ПФК Хасково Лесна победа с 2:0 постигнаха футболистите на „Хасково“ в днешната си домакинска контрола с третодивизионния „Арда“ Кърджали.  Попаденията за синьо-жълтите отбелязаха Христо Димитров в 20-тата минута и Тодор Динчев в самия край на мача.  

Двата отбора изиграха две скучни полувремена по 30 минути, в които успяха да сътворят едва по няколко голови положения. Преди срещата стана ясно, че вратарят на „Хасково“ Стефан Стойчев е със синузит и най-вероятно ще пропусне неделния двубой на Ямача с „Дунав“ Русе. 23- годишният страж се лекува с антибиотици и физиотерапия, но най- вероятно в предстоящия мач от 4-тия кръг на Източната „Б“ група на вратата на „Хасково“ ще застане Ахмед Белбер. Той пази и в днешната контрола срещу „Арда“ заедно с Християн Лазов.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button