Майстори на обектива заснеха „Споделена красота“

Любопитно

За втора година се състоя фотопленерът „Споделена красота“ в община Ивайловград.

Тази година поканените майстори на обектива бяха Йордан Йорданов-Дълеса, Иван Василев, Михаела Ароьо, Петър Йорданов, Жан Николов, Златко Латев, Тихомир Петков и Данчо Йорданов-Йорданчо, който бе и сърцатият организатор на пленера.

Фотографи

Тридневният маратон от снимки започна от църквата в село Плевун, където все още стоят дупките от куршуми на заптиетата, които са стреляли по Катитан Петко войвода.

Фотографи

Обективите минаха и през традиционно народните носии за региона и се стигна до малкия свят на орхидеята. Всички участници бяха възхитени от красотата и толото посрещане на хората.

Кметът Диана Овчарова желае да се запечатат всички невидими и видими красоти на южната приказка Ивайловград и пленерът да стане традиция. Естествено всички очакват изложба, която ще е на площада в Ивайловград на 15 май. при откриването на културния фестивал „Празници на Бадемите“.

Фотографи

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.