Любопитно

Пъстра програма за Международния ден на детето в Хасково

Пъстра програма за Международния ден на детето организира Община Хасково. Градската градина се изпълни с деца, които се включиха в забавата наречена „Онче-бонче“.

Децата рисуваха с фулмастери, боички и тебешири, скачаха на въже и ластик. Огромен интерес както за децата така и за родителите предизвикаха игрите „дърпане на въже“, имаше и „дама“ и „човече“ и още ред игри, запазили се като любими на децата през годините.

За най-малките посетители на „Онче–бонче“ имаше кът с играчки и мека настилка.

Празник

Заниманията бяха организирани от Младежкия център със съдействието на младежите от Национален алианс за работа с доброволци. В спортните игри съдейства спортен клуб „Слънце“. За най-добрите в игрите имаше награди, а за всички деца сладолед.

Малките любители на театъра пък гледаха представлението „Палечка“ на театър „Дани и Деси“ на сцената на площад „Свобода“. Изложба на децата от школа „Колорит“ пък бе открита в градската художествена галерия „Атанас Шаренков“.

Празник

Близо 20 деца участваха в първия турнир по тенис на маса по повод деня на детето, организиран от общината и клуб „Климент“. Победителите в четирите възрастови категории получиха награди от общината и плакети от клуба. Щура лаборатория забавлява децата от 17 часа на централния площад, пак там в 17:30 часа започва детска дискотека – Щуротека.

Тази вечер в хасковската зала „Дружба“ се открива финала на ученическите игри. Децата от цялата страна участват в двубоите по баскетбол и хандбал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
само тва ще е до края на мандата
само тва ще е до края на мандата
01.06.2017 21:19 21:19

На гробарите им дай само иху-аху като циганите. Напрайте нещо по-сериозно за тоя град,бре некадьрници,нали уж много знаехте?

Janai
Janai
10.06.2017 3:01 3:01

Unpraalleled accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

Back to top button