Биляна Димитрова се завърна в общината

Хасково

Биляна Димитрова се завърна на работа като секретар на общината, потвърдиха за Haskovo.info от кметството.

Димитрова бе уволнена на 18 май от кмета Добри Беливанов, който по-късно заяви пред медиите, че оттегля заповедта си. Въпреки това, Димитрова не продължи работа в кметството, защото не беше официално уведомена за отмененото си уволнение. Това вече е факт.

Haskovo.info припомня, че междувременно беше обявен конкурс за секретар на общината, който в началото на юни беше прекратен по жалба на Пламен Лечев – един от кандидатите за поста.

Сега предстои ново обявяване на конкурса, както и на такъв за други длъжности в общината.

12 коментара

  • стига сте ни занимавали с общинските простотии, те освен идиотизми нищо градивно не сътвориха за града

  • Димитрова,КОНСУЛОВ,Трендафилова,Лечев,Гаргова,дерзайте за Хасково.Очакванията на гражданите са големи вие можете докажете го!Си гурни сме ,че кмета ще ви подкрепя и дава съвети.

  • Бахти наглостта и тая я гласят за кмет!!!!!!!! Пази Боже! Съсипаха Хасково

  • Ха-хааааа,Цирк-Беливанов,ескомците ся ще спрат ли да критикуват бай Добри в Хасково-Минет и в ЕТи Ви комеди?

  • Ало голям цирк сте община Хасково начело с Димитрова.Бива вече всички да си ходите.Само седите и си вземате заплатите.Хайде всички вън, времее за избори.

  • Крайно време е общинската управа да заработи. Имахме далечни гости, които останаха разочаровани за разлика от възхищението им от преди две години. Станаха свидетели на глутница бездомни кучета, лаейки всеки който мине пред общината. До кога къщичките ще стоят на центъра, скривайки половината площад? Нали са предзначени само за специални поводи? Навярно общината няма средства за монтаж и демонтаж или така е по лесно? Градинките отдавна трябваше да бъдат оправени. Питам се изобщо работи ли се в тази община?

  • Те доказаха че не се работи! Видно е, първо съобщиха че неправомерно заема длъжността, а после се отметнаха! А ние чакаме качествен живот и качествено ръководство! Този път изгубиха хасковлии с този избор, но това е положението…

  • На следващите избори, няма да гласувам за тях. На миналите гласувах против бившия кмет. Сега се чудя дали да гласувам за него, като че ли въпреки феодализма който бе създал вършеше повече работа.

  • Това не е управление!! Има проблем- чакай излизам в отпуска, отстранявам секретар, а чакай обърках се! Обявявам конкурс, опа оказаха се две комисии, пак не става- отменям конкурса!! Докога хасковлии ще гледат цирк, не е смешно, тревожно е за всички!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.