Ремонтират 8 легнали полицаи, жалват се от разбити селски улици

Хасково

Осем легнали полицаи по хасковските булеварди се премахват и ще се изграждат отново, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Причината е, че сега те не отговарят на новите изисквания и са по-остри и е възможно да повредят минаващите автомобили. Сред тези, които са вече премахнати и ще се подменят са легналите полицаи на бул. „Съединение“ пред болницата. Новите трябва да са 3000 мм. широки и 75 мм. високи. В този размер били неравностите по ул. „Стара планина“.

Междувременно, жители на стамболовското село Лясковец се жалваха, че всички улици там били ремонтирани с изключение на тези в горната махала. „Ние не сме ли хора“, питат недоволните жители на селото.

Изпрати новина

7 коментара

  • Да не забравире и ул. „Славянска“. Единия го махнаха, като оставиха остри остатъци да стърчат, а на другия още си дерем колите.

    • ТЕ ТЕЗИ КОИТО ПРОБВАТ ДА ВЛЯЗАТ СЪС 100 ЩЕ СЕ ОЗОВАТ НАПРАВО В РЕКАТА НАДЯВАМ СЕ ХЕМ НЯМА ДА ПОСТРАДА НЕВИНЕН ЧОВЕК (ДАЙ БОЖЕ )

  • ТАКА ТАКА ! СЛЕД КАТО ЖИВИТЕ ПОЛИЦАИ ГИ НЯМА НИКАКВИ – СЛАГАЙТЕ ЛЕГНАЛИ!
    А ДАЛИ ДА НЕ ПРОБВАТ ЖИВ – МОЖЕ ДА Е СЕДНАЛ …. ЛЕГНАЛ , КЛЕКНАЛ…. ПОЛИЦАЙ / НА ТРОТОАРА … ЗА ДА НЕ МИНАТ ПРЕЗ НЕГО ….МОЖЕ И ДА ДРЕМЕ ….. / ДА СЕ ОКАЖЕ ПО РАЦИОНАЛЕН?!
    Впрочем снощи присъствието по пътя за Кенана имаше присъствие на полиция- ПОХВАЛНО!

  • Бива малко чакълче да се положи и по улиците на „новите“ Хасковски квартали (бивши вилни зони), та малко от малко на градски квартали да заприличат. Само каменна фракция би била достатъчна.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.