Хасково

Подпалиха апартамент за ЧНГ

ПожарПожар изпепели хасковски дом навръх новогодишната нощ. Малко преди да настъпи първия януарски ден, в апартамент на ул.“Самуил“ пламна огън, вследствие на който е изгоряла покъщнината в дома. Пристигналите на място екипи са констатирали, че преди да подпалят апартамента, неизвестни лица са извършили кражба на 600 лева и LCD телевизор

При огледа е установено, че липсват следи от влизане с взлом в жилището. Криминалистите имат съмнения за умишлен палеж. Работата по случая продължава, съобщават от полицията.

При друг инцидент са изпепелени 25 кв.м. черен таван, 2 врати, 50 кв.м. дървена ламперия и покъщнина. Пожарът е възникнал часове преди настъпването на новата година в къща в хасковското село Боян Ботево. Небрежност при боравене с открит огън е причината за случилото се, съобщават от пожарната.

В първия януарски ден е подпален и павилион на неделния пазар в Димитровград. Неустановена е все още причината за пожара, при който са изпепелени текстилни дрехи и стоки за бита.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button