С водосвет откриха учебната година в Спортното

Хасково

С водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Никола, бе открита 47-ата учебна година в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

Сред официалните гости на тържеството бяха областният управител Станислав Дечев, кметът Добри Беливанов и началникът на Регионалното управление на образованието Красимира Джисова – Илиева, които приветстваха учениците.

Спортно училище

Те им припомниха какви шампиони са тръгнали от Спортното училище. Успехи на децата пожела и директорът Силвия Тенчева.

Тази година учениците в „Стефан Караджа“ са 240.

10 коментара

 • Що за ученици са това?Каква е тази паплач?Та не виждам нито един ученик да е прилично облечен, момичетата с къси панталони,какъв е този хаус бе хора.Това не са ученички, а малки женички .Браво на нас!!!!!!!

 • Госпожо,“паплач“ може да наричате вашите деца,ако имате такива. Моля,ако няма какво хубаво да кажете,не коментирайте! Само знаете да обиждате.Защо някой не коментира под статиите за медалите на спортистите,а трябва да плюете,кой с какво бил облечен?!
  И ако мога да подчертая,че момичето с късите панталони от години носи медали за Хасково!!!
  Така,че уважавайте труда на хората!

 • какви медали какъв спорт ,спортното училище се превърна в циганско училище .събраха всички циганета от Симеоновград,да си запълнят бройките за да не закрият училището.превърнато е в кочина .ужас.

 • Tova uchilishte za folk pevici li e ?Nikoga ne sum vijdal sportistka taka da se oblicha,osobedno s tazi konska opashka,no vse pak nqma kon bez opashka !

 • На гостите и на обществеността са спестени доста факти! Училището е с 47 годишна история и за първи път НЯМА НОВА ПАРАЛЕЛКА!!! За 2 години учениците от 340 са вече 230!! Най-успешният спорт за града през годината Баскетбол е премахнат от училището!!! Пред закриване са и спортовете Бадминтон, Тенис, Бокс (Треньорите им са от тази година на половин щат)!!! Закрити са щатове по футбол и лека атлетика!!! Господа управляващи това ли приветствате, тази ли политика на В.И.Д.Директор С.Тенчева подкрепяте??? Ако е така – жалко, жалко за вас и най-вече за училището!!!

 • Абе може ли някой да обясни какво е това особено внимание и ухажване на това училище,че всяка година медиите го отразяват толкова подробно и цял областен управител и цял кмет ходят там? Защо не идат например в Математическата гимназия или в „Климент Охридски“-училища за пример,ами ходят при циганите дето ги приемат там с тройки и двойки? Ами много просто-тьпи управници ходят при двойкаджии,те си са лика-прилика и си се харесват взаимно. С една дума -ходят при простия си бьдещ електорат.

 • Правилно коментира по горния Защо наистина КАВАДАРИТЕ не са отиват в ПМГ или езиковата ще стане ясно на 15 септември Относно спорта -има отлив в тази сфера сега конюгтурата е друга учи се език и после се БЯГА на ЗАПАД там са евроценностите там са европравилата там е БЪДЕЩЕТО както казват от ГЕРБ а в спорта какво ще постигнеш– нищо Спортното действително е за закриване Който иска да расте в някой спор сега има много възможности и без училище На запад да не би да има спортни училища А държавата дава много пари за тези ХРАТУТНИЦИ и от 100 учуника един излиза медалист останалите се превръщат в ОХРАНИТЕЛИ или МУТРИ Така че на път към закриване а учителите да вървят в други училища В края на краищата животът сам си подрежда нещата

 • Мале мале какво е това училище ,не знам все едно гледам цялата република от махалата тука в това училище ….Момичетата само това дето беше с токчета е красиво,другите облечени с рокли пък пердашат с маратонки …. 😀 😀 😀

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.