Любопитно

Пожарникари хванаха 110-килограмов сом, вадиха го 2 часа

Николай и Пламен със сома

Николай и Пламен със сома

110-килограмов сом хванаха двама хасковски пожарникари тази сутрин. Николай Иванов и Пламен Петков прекарали нощта на язовир Ивайловград край село Малки воден в чакане на богат улов. В 5 часа сутринта дългото чакане се оправдало и рибата клъвнала. 

2 часа са били необходими на пожарникарите да извадят огромния сом, хванат на въдицата. За радост на колегите си, те го донесоха в пожарната в Хасково, където всички се надпреварваха да се снимат с уникалния улов. Щастливците обещаха да почерпят. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петръ Гегов
Петръ Гегов
13.03.2008 9:20 9:20

Голяма риба ей!!! Слдващата пожелавам ви да е още по-голяма!!!!

Иво
Иво
14.03.2008 19:32 19:32

По закон е забранен риболова в тъмната част на денонощието, а в 5 часа е тъмно още. Никой нормален човек- рибар не би повярвал на това, че са го хванали на въдица. Нека от държавната агенция по рибарство и аква култури вземат отношение по случая и да изяснят дали става въпрос за браконерстване и дали въпросните лица имат надлежно издадени билети за риболов.
Това, че са пожарникари не трябва да е причина да не им се търсят обяснения.

Back to top button