Външни публикации

Най-младият ходжа в България, който гледа и лекува с Корана Алейдин: Парите и богатството са средства за препитание, никой не ги е занесъл на оня свят

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, за тези, които ползват услугите му Алейдин за пореден път ще приема в Хасково на 20 и 21 октомври – петък и събота от 9 до 19 ч. и на 22 октомври (неделя) от 8 до 12:30 ч. чрез предварително записване на телефон 0878 859 495 и 0888 849 831.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

– Алейдине, от колко време помагаш на хората и как разбра, че имаш сила?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

– По какъв начин гледаш на човека, когато дойде при теб?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да гледа и да помага и на снимка на друг човек, стига да не е починал.

– За какви заболявания можеш да помагаш с Корана?

– Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

– Трудно ли се развалят магии?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 15 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

– Длъжностни лица идват ли да търсят твоите услуги?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

– Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 3 или 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

– Все пак, идваш от Родопите и имаш разходи, на какви цени работиш?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 1500-2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в “Господари на ефира” по-миналата година.

При мен цената за едно гледане в Хасково е 60 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

Ако магията са развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек цената e доста по-ниска отколкото другия път.

Е.И. от квартал „Хисаря“ – Хасково

В средата на март тази година ходих при родопчанина, когато приемаше в Димитровград. Без да му обяснявам нищо и за какво съм отишла при него, той ми каза, че на магазина ми има направена магия, която аз намерих под един от рафтовете, както беше казал той. Бяха ми я направили от ден на ден завбъдеще работата ми да не върви и да не спори и дори редовните ми клиенти да ме отбягват. Но след като повярвах на това което чух от младия ходжа и накарах да ми развали магията, вече близо 3-4 месеца нещата си дойдоха на мястото и виждам, че постепенно клиентите и оборота ми се увеличават. Пожелавам на ходжата и неговите клиенти да му се увеличават и да има на всички банки парите. Нямам думи.

К.Б. от село Въгларово

През месец май тази година отидох при младия ходжа, когато пак беше дошъл тук в града ни. Не вярвах, че човек, който не пита и не ме познава може да ми каже за какво съм отишла при него. След като отвори Корана ми каза, че имам направена магия от свекървата и сестра й да се разделим с мъжа ми и децата ми да започнат да ме отбягват и да ме мразят. Абсолютно, както беше посочил ходжата, аз си намерих магията зад шкафчето за обувките в коридора. След като ходжа Алейдин ми обеща, че може да ми помогне и ми разтури мръсотията, след няма и два месеца ние отново се събрахме и сме заедно, и си живеем нормално и дори в по-голямо разбирателство от преди. Искам само да кажа, хора които не знаят какво искат и търсят, да не му звънят и подиграват, защото е голям грях да се подиграваш с ходжа и поп и с Коран и Библия.

Р.В. от хасковското село Конуш

В края на миналата година ходих при него, когато приемаше в Кърджали. Бях вдигнала ръце от съпруга ми и не издържах на тормоза, който ми причиняваше, след като всеки ден от сутрин до вечер само пиеше. Но след като чух много добри отзиви за Алейдин от моя бивша колежка, която ми каза за него, сега вече не мога да повярвам на очите си, че са останали все още такива невероятни и стабилни хора, които ме спасиха от мъките. Над половин година става, виждам, че съпругът ми е съвсем друг човек и е напът да се откаже от тая пукница алкохолът. Халал да са му парите, които му дадох, за мен той си ги заслужава.

Т.Н. от Симеоновград

В началото на 2015 г. ходихме с мъжа ми при младия ходжа, когато имаше приемен ден в Стара Загора. Не вярвахме вече, че някой може да ни помогне и бяхме напът да си осиновим дете, защото над 8 г. си нямаме бебе без да имаме никакъв здравословен проблем. Но благодарение на Алейдин и на неговата дарба и сила се радваме на момченце на 10 месеца. Кой каквото иска да говори за него, ние си създадохме лично мнение и за нас той наистина помага и не е шарлатанин, както повечето му колеги.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янков
Янков
20.10.2017 9:21 9:21

Жив и здрав бъди, и продължавай да помагаш на хората! А дали си българо-мохамеданин, дали си помак, българин, турчин – няма значение. Ние в България от векове сме доказали, че живеем в сговор и мир. Е да , политиците си играят с нашата толерантност и човеколюбие, но, и на това ще му намерим колая!

Back to top button