Любопитно

Бъдещи предприемачи видяха най-тежката преса на Балканите

Ученици от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ видяха оригинала на монумента на Богородица и 40-тонната преса – най-тежка на Балканите, които се намират в „Химмаш“.

Посещението им в предприятието бе във връзка с Националната седмица по предприемачество. Тази година във ФСГ освен зрелостниците, предприемачество се учи и в 8 клас и то за всички специалности. Преподаватели са Антония Тодорова и Диана Кръстева.

Ученици

Осмокласниците писаха още тематични есета и се изявиха с рисунки. Абитуриентите пък работиха върху бизнес идеи, свързани с предприемачеството.

Ученици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.11.2017 16:59 16:59

Най -тежката преса на балканите никаква работа не върши. Откакто дойде гейдемокрацията всичко се разпродава и подарява. Народа почна да работи не за себе си а за чужденци. В резултат на което се гаврят с него. За съжаление ще става още по лошо

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
15.11.2017 17:14 17:14

АНОНИМИЧ БОЙКО ЦЕЦО ЦЕЦКА и РОСКО дали са съгласни с теб Ми те си живеят ЦАРСКИ и ще им става още по добре А народа –-НАРОДА да яде РЯПА

Анонимен
Анонимен
16.11.2017 6:45 6:45
Отговор до  иvan_DRAGANOV

Ще яде народа ряпа ама 9 -ти септември може да се повтори. Има всички предпоставки. После да не реват на умряло

Back to top button