Уникални фотографии на Габриела, Селин и Гергина влязоха в календара на община Хасково

Любопитно
Изложба

Габриела Нанева, Селин Миткова и Гергина Георгиева от фотографската школа на Славян Костов при Младежкия център представиха изложбата си “Три”.

Част от произведенията им са включени в официалния календар на община Хасково за 2018 г. Експозицията в галерия “Форум” включва 25 фотографии, обработени с програми, които дават ефекта на изобразителното изкуство.

Изложба

“Трите момичета имат по-ценно нещо от всеки софтуер – те имат усещане за перфектна композиция и игра с цветовете. Хасково позира пред тях със своята фотогеничност”, заяви Славян Костов, който припомни, че през последните 2 г. фотографи от клуба са автори на общинския календар.

Трите момичета бяха поздравени от кмета Добри Беливанов, който ги дари с подаръци. Габриела, Селин и Гергина благодариха на Славян, своите родители и приятели, които ги зарадваха с много цветя.

Още новини

loading...

8 коментара

  • Браво прекрасни деца! Адмирации към кмета, че подкрепя талантливите млади хора на Хасково!

  • Е как тая изложба да не е без пари, знаеш ли какъв престиж е на тези години да си направил снимки за календара на общината. И при това професионални фотографи заявиха, че работата е перфектна

  • Айде пиарката да спре да се прави на друг и стига е писала под всяка статия хвалебствия за кмета. Всички сме наясно кой кого и как подкрепя. Тоя кмет освен неадекватно да се хили и нагло да се навира там, където въпреки него нещо се случва, друго не прави. Иначе браво на децата и ръководителя дето с гол ентусиазъм продължават да вървят напред.

  • Спрете с простотиите срещу кмет пиярка или който и да е, хич не ме интересува кой е кмет или къмто и да е там -не им знам длъжностите и не ме интересуват. В случая просто отдайте необходимото внимание и признание към децата сътворили тази красота. Как не ви е срам да плюете под толкова положителна новина?! Браво деца! Вие сте гениални! Успех!

  • Спри ма Диано да пишеш възхвали за тоя никакъв кмет , аман от тъпите ти хвалебствия , никой в града не го харесва , само ти като един Матросов го въздигаш и то непохватно и досадно и натрапчиво , пфууууу отврат

  • Вижте фотографиите! Това е Хасково видяно от младите хора! Сияещо с много любов! Децата ни дават пример, как трябва да гледаме на града си-с любов! Не с отрицание и омраза!
    Прекрасни деца! Поздравления за родителите им,за Славян Костов и Веселина Делчева!
    А по отношение на кмета- това му е работата да подкрепя подобни инициатива, да съдейства да бъде видян таланта на тези млади хора! Моля без политически съждание- от ДПС съм , не съм гласувала изобщо на изборите. Сега просто се възхищавам на децата. Спрете с гнусните коментари очернящи прекрасната новина. Веднъж да има нещо положително по сайтовете и тия платени оплаквачки се скъсват да пишат.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.