Големи опашки за коледни пенсии се извиха в Пощата

Хасково
Опашки

Големи опашки за получаване на коледни пенсии се извиха тази сутрин в централната поща в Хасково.

Хората чакаха във фоайето, като се пускаха вътре един по един, за да не се създава хаос. Едни казваха, че са чакали 30 минути, други – близо час. Хората настояват да работят повече каси. Според тях това се случва всеки месец, а понякога имало припаднали.

От пощата обясниха, че са създали организация, за да се избегнат опашките. Хората обаче се струпват, защото не спазват графика на получаването им и се струпват сутринта в първия ден на изплащането на пенсиите.

Опашки

Още новини

loading...

3 коментара

  • ХАСКОВЛИИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АЛЕКСАНДРОВСКАТА ГРОБНИЦА – МУЗЕЕН ЦЕНТЪР „ТРАКИЙСКО ИЗКУСТВО В ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ“ В С. АЛЕКСАНДРОВО , ОБЩИНА ХАСКОВО В ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ТУРИЗЪМ 2017

  • Роднините на тези пенсионери ако направят пенсиите им да са по карта няма да ги има тези опашки,но заради 2 лева дават 10 за бензин да ги закарат до пощата.

  • НАСКА АНГЕЛОВА НЕ Я ВИЖДАМЕ НА ОПАШКАТА,ТЯ ДА НЕ РАБОТИ ОЩЕ?КАКВО ЧАКА-ДА НЕ ИЗТЪРВЕ СВОЯ ЛЮБИМ-ДИРЕКТОРА СТАЙКО КОЛЕВ.СПОКО НАСЕ УТРЕ ЩЕ ИМА ПОДАРЪК.НО,НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОТ ВСИЧКИ ПОДАРЪЦИ Е ТВОЯТА ПЕНСИЯ-ИДИ СИ Я ВЗЕМИ ОТ ПОЩАТА,ЧАКАТ ТЕ-ПАРИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.