Регион

Хванаха молдовец с фалшива шофьорска книжка на границата

Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняем Василе Б., на 27 г., за това, че съзнателно използвал неистински официален документ, съобщават от държавното обвинение.

На 13 декември на ГКПП „Капитан Андреево“, за излизане от страната на път за Турция, пристигнал лек автомобил с молдовски регистрационен номер, управляван от Василе Б., гражданин на Молдова. При извършената проверка, дежурният граничен полицай поискал личните документи на водача и тези на автомобила, както и свидетелството за управление на моторно превозно средство.

Обвиняемият Василе Б. представил молдовско свидетелство за управление на автомобил, което било неистинско. Пред граничните полицаи обяснил,че се снабдил с фалшивата шофьорска книжка преди много години, тъй като нямал необходимото образование, за да завърши шофьорските курсове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button