Минерални бани блесна в празнична украса

Любопитно

Коледните и новогодишни светлини грейнаха снощи в община Минерални бани.

Кметът Мюмюн Искендер поздрави всички жители и гости на националния курорт на тържествената церемония по запалването на коледната и новогодишна украса, която се състоя пред сградата на общинската администрация.

Празник

За осма поредна година палим тържествено празничното осветление и аз ви обещавам, че с всяка следваща година то ще става все по-красиво. Искам да благодаря на всички, затова че допринесохте със своите гласове Минерални бани да стане община на 2017 г. за балнео и СПА туризъм в Конкурса на Министерството на туризма, изпреварвайки общини като Велинград, Хисаря, Павел баня и още много други. Това беше успех, който постигнахме всички заедно и съм сигурен, че през следващата година отново ще бъдем първи. Благодаря ви, че сте тук, благодаря на нашите деца, които са подготвили своя програма за този празник, и знам, че те най-много ще се радват на празничните светлини, които ще грейнат след малко, каза още Искендер.

След това започна коледната програма с участието на децата от Детска градина „Снежинка“ и малките танцьори от Детска танцова група „Хорце“ към читалище „Заря 1957“ в Минерални бани. А в самия й край, след последвалото обратно броене грейна феерията от светлини, подкрепена от мощна заря, озарила небето над националния курорт.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.