НАП запечата бензиностанция в Хасково заради данъчно нарушение

Хасково

Бензиностанция на ул. „Стара планина“ в Хасково беше запечатана от инспектори на Националната агенция за приходите тази вечер. Причината за административната мярка е данъчно нарушение, обясниха пред Haskovo.info от офиса на НАП в Хасково.

БензиностанцияСлед установяване на нарушение търговските обекти подлежат на запечатване, а това се обявява и в списък в сайта на агенцията. В случая след установяването на нарушението данъчните са започнали щателна проверка. И заради нея е нужно запечатването на бензиностанцията, за да не изчезнат документи например, обясниха от НАП.

Днес са били извикани и служители на агенцията по метрологичен и технически надзор, които да прегледат уредите на обекта, които са под техен контрол.

Бензиностанцията ще остане запечатана до 17:30 часа в понеделник, става ясно от залепените на обекта съобщения на НАП. От улицата обаче по никакъв начин не личи, че бензиностанцията не работи и автомобили влизат непрекъснато вътре.

Бензиностанция

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.