Любопитно

Димитровградчанка в конкурс за корица на US списание и 50 000 долара

Димитровградчанката Мария Панева – MiSS PARTY, която е една от най-горещите родни диджейки и фотомодел участва в конкурс за корица на луксозното американско списание „Jetset“.

МарияМария е единствената българка в конкурса за корица. Тя се състезава с около 10 000 фотомодели от цял свят в онлайн конкурса, чийто финал е на 11 април. Мария участва с кадри на Ивайло Петров и вече премина първата фаза, в която жури я допусна до конкурса.

Онлайн конкурсът минава през общо 9 фази, участничките са разделени в 100 групи, като всяка седмица, броят на продължаващите напред намалява, докато бъде избрана победителката, която ще грабне награда от 50 000 щатски долара.

Jetset Magazine е премиум лайфстайл списание, насочено към най-богатите и успели американци. Jetset се разпространява ексклузивно на собственици на частни самолети и летища, яхт клубове и пристанища, вериги от петзвездни хотели и частни курорти, на партита и събития, посещавани от мултимилионери, популярни и влиятелни личности.

Списанието представя най-новите тенденции в областта на финансите, недвижимите имоти, голфа, екзотичните дестинации за почивка, модата, луксозни часовници и бижута, частната авиация, плаването с луксозни яхти, луксозните поръчкови автомобили.

За Мария Панева може да гласувате ТУК.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.02.2018 18:52 18:52

Може да направи „кариера“ на американският пазар на секс услугите.

Анонимен
Анонимен
21.02.2018 20:23 20:23
Отговор до  Анонимен

Съмнявам се там да работят подобно уроди. Е, все пак да не забравяме, че всеки си има вкус!

Back to top button