В Димитровград подаряват трибагреници за Трети март

Любопитно

Община Димитровград продължава своята патриотична кампания да подарява на гражданите национален трибагреник, съобщават от кметството.

Родолюбивата инициатива ще се разшири тази година по пенсионерските клубове в общината, като всеки един от тях ще получи като подарък от кмета Иво Димов националното знаме. За пета поредна година в навечерието на Националния празник на България – 3 март община Димитровград поздравява гражданите, които ползват административни услуги от общината, като им подарява трибагреник.

Знамената ще се раздават в Общинския център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел „Приходи“.

Припомняме, че всяка класна стая в училищата в община Димитровград и детските градини получиха през 2015 г. знамена от кмета в навечерието на 3 март, за да израстват децата ни с чувство на национална принадлежност и самочувствие като българи.

Един коментар по “В Димитровград подаряват трибагреници за Трети март

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.