Любопитно

В Димитровград подаряват трибагреници за Трети март

Община Димитровград продължава своята патриотична кампания да подарява на гражданите национален трибагреник, съобщават от кметството.

Родолюбивата инициатива ще се разшири тази година по пенсионерските клубове в общината, като всеки един от тях ще получи като подарък от кмета Иво Димов националното знаме. За пета поредна година в навечерието на Националния празник на България – 3 март община Димитровград поздравява гражданите, които ползват административни услуги от общината, като им подарява трибагреник.

Знамената ще се раздават в Общинския център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел „Приходи“.

Припомняме, че всяка класна стая в училищата в община Димитровград и детските градини получиха през 2015 г. знамена от кмета в навечерието на 3 март, за да израстват децата ни с чувство на национална принадлежност и самочувствие като българи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fanki
Fanki
28.02.2018 14:55 14:55

Аз обикновено по празниците провесвам американското знаме щото съм КАУБОЙ

Back to top button