Хасково

50 бели гълъба, флашмоб, шествие и концерт за юбилея на ПГДС

50-годишен юбилей отбелязаха тържествено от хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“.

По обяд ученици се подредиха под формата на 50 на площад „Свобода“. Гимназистите пуснаха в небето балони и 50 бели гълъба, като скандираха ПГДС.

Празник

По същото време пъстро шествие от ученици и учители, водено от мажоретки и духовия оркестър, пристигна на площада от паметника на Капитан Петко войвода. В шествието бе и директорът Мариела Златева, която получи много цветя и поздравления.

На украсената сцена в празничния концерт се изявиха от мажоретен състав – Хасково с ръководител Елена Попова, малчуганите от детска градина „Осми март“, Самуела Давидова изпълни песента „Read all about it“, Александър Петков и приятели от клуб по спортни танци – Хасково, танцов ансамбъл „Южняци“ с ръководител Васко Димов.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Браво!
Браво!
25.04.2018 17:40 17:40

Браво! Наистина достойно отбелязване на празника! Красиво!

Back to top button