Любопитно

Блатечки и Урумов на интервю за работа в Хасково

Асен Блатечки, Ники Урумов, Христо Бонин и Светлана Бонин откриват майската програма в Хасково с комедийния офис-трилър „Методът Грьонхолм“, съобщават от театър „Иван Димов“.

Четирима души кандидатстват за високоплатена работа в огромна международна компания. Вместо обичайното събеседване обаче им предлагат странна игра. Невидимият шеф им поставя задачи, коя от коя по-нелепи и подозрителни, тласкайки конкурентите в битка на живот и смърт. „Методът Грьонхолм“ е насрочен 3 май от 19 ч.

Премиерното заглавие на театър „Иван Димов“ – „Честита съпруга“ зрителите ще могат да гледат на 10 и 11 май в Камерна зала. Елин Рахнев поставя пиесата на Петър Влайков, спечелила Пегас за драматургия на „Южна пролет“ тази година. В ролите са Николета Малчева и Стефан Денолюбов.

Театър

Звездата Йоана Буковска ще гостува на хасковска сцена с „Модерато Кантабиле“ на 28 май.

Най-малките зрители ще се забавляват през май с две български народни приказки – „Момче и вятър“ и „Кой е по-хитър“.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button