Започна се: абитуриенти празнуваха пред ПГДС, полицията глоби един

Хасково

Абитуриенти от хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ празнуваха тази сутрин завършването си пред гимназията.

Снощи бе другарската вечер на няколко паралелки и след това зрелостници се събраха пред ПГДС. Един от катинарите на гимназията е бил напълнен с лепило и е трябвало да бъде срязана веригата.

ПГДС

Някои абитуриенти пък се бяха подготвили с яйца и оцет за по-малките ученици, като някои от първите идващи на училище бяха опръскани.

По тази причина учители повикаха полиция, която глоби един от абитуриентите за хвърляне на яйца. Момчето първоначално побягна, но бе догонено от полицай.

ПГДС

Абитуриентите скандираха традиционното броене до 12 и надуваха свирки. В крайна сметка до ексцесии не се стигна.

Изпращането на випуска от 120 абитуриенти в ПГДС е на 15 май, а балът е на 23 май.

4 коментара

  • Простаци! Защо ще замерват малките деца с оцет и яйца?Егати забавлението за дипломирането. Такива хора не могат да се реализират и ще дишат праха на тези,които са замервали

  • Олигофрените си представят че завършват Кеймбридж!!!! А реалността е жестока- тъпи и простиса/изключенията са рядкост/,за сажаление!!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.