Много красота и настроение на баловете на ПГДС и ПГМЕТ

Хасково

С много красота и приповдигнато настроение ще се запомнят баловете на първите две хасковски гимназии, които празнуват тази вечер.

Първи в парк „Кенана“ започнаха да се събират абитуриентите от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“. Всичко ставаше под строгия контрол на пътните полицаи.

Балове

Зрелостниците пристигаха основно с тузарски автомобили Порше, Мерцедес, БМВ и Ауди. Някои заложиха и на ретро автомобили. Абитуриенти пък бяха ескортирани от десетки мотористи.

Балове

Въпреки че днес бе последната задължителна матура, зрелостниците са имали време да подготвят тоалета си. Абитуриентките с красивите рокли бяха аплодирани, а и снимки имаше в изобилие. От ПГДС изпращат пет паралелки от общо 115 абитуриенти.

Балове

Малко по-късно красиво дефиле от входа на Кенана до ресторанта си направиха и абитуриентите от Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“. Всички бяха с бални тоалети, бурно скандираха и отброяваха до 12. Тук зрелостниците бяха посрещнати на входа с чаша вино. Випускът на гимназията е от три паралелки от общо 50 абитуриенти.

8 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...