Гергана Петрова поема Математическата, Маргарита Топалова – ПГДС

Хасково

Имената на новите директори на две от големите хасковски гимназии научи Haskovo.info.

След спечелен конкурс директор на ПМГ „Боян Петканчин“ е Гергана Петрова. Тя е старши учител по информатика и информационни технологии в гимназията. Досега временен директор там бе Донка Маргаритова.

Конкурсът за директор на ПГДС „Цар Иван Асен II“ спечели Маргарита Топалова. Досега директор там бе Мариела Златева.

Директори
Маргарита Топалова

Никой не е спечелил конкурса за директор на Спортното училище „Стефан Караджа“. Така там временно на поста си остава Силвия Тенчева.

Директори
Силвия Тенчева

Haskovo.info припомня, че от Регионалното управление на образованието обявиха конкурс за директори на общо седем училища в региона. В петък се очаква от РУО да обявят официално имената на спечелилите конкурса.

Междувременно, днес на педагогически съвет в ПМГ Гергана Петрова презентира пред колегите си какво означава за гимназията, че е eTwinning училище. Математическата е едно от 24-те такива училища в България и има издаден бронзов знак. ПМГ е с признание за иновативно училище, което все по-активно използва новите технологии в учебния процес.

27 коментара

 • А дали ако госпожата не беше част от ГЕРБ щеше да спечели директорския пост в ПМГ? Поредното некомпетентно политическо назначение. ТОВА НЕ Е ТАЙНА ЗА НИКОГО. За жалост този път ще пострада училище с големи традиции и ниво. Ще ме е срам да казвам къде съм завършил. Аман от политическата ни „класа”.

 • Браво герб ! Най кадърните са в герб ! Слънцето грее само за герб и неговите клоуни !

 • Ама има ли някой наивник,който да си мисли,че тия конкурси са честни? Ясно,че винаги печели човекьт на управляващите. Ама булгаристанците не им увират дебелите глави и все се надяват на тоя дето духа.

 • А какво става госпожо Боева с Антоанета Петрова -временно изпълняваща длъжността директор на ОУ „Шандор Петьофи“ ?

 • когато политиката влезе в образованието, жалко за образованието, георги станков или семката както е извести се разпореди на Боева кои да са новите директори

 • Вие чули ли сте как говори тази госпожа? Направо все едно е от Първомай! Хахахахха

 • ТАЯ ПОНЕ НЕ СЕ СВАЛЯ И НЕ СЕ ОВЪРТА ОКОЛО МОМЧЕТА КАТО ДОНКА МАРГАРИТОВА ДЕТО СЕ ПОЧЕСВА ТАМ КЪДЕТО НЕ Я СЪРБИ НО Я БОЛИ ……..ДОНКА МУНЕТА

 • Незаконният делутат- недоразумение Делян Дибрев назначава себеподобните в образованието и всички изнесени държавни структури , но това е временно до новите извънредни парламентарни избори които чукат на вратата! Същото направи и Дрийм- тима в Община Хасково , пълен провал това ще се получи и другите сектори пълна Разруха!

 • димитър цветков лизача на миризливи минджи, боклук и доносник е влечукогото доносника димитър цветков

  • Виж АНОНИМЕН Тоя дето е използвал името ми за да каже хубави неща за колежката ми Гергана Петрова за мен е мижитурка, а аз като човек занимаващ се с компютри ще го намеря по АР адреса му. И теб ще намеря. А що се отнася за Гергана Петрова моралът ми не ми позволява да подкрепя такъв човек.

 • Ами А.Петрова не издържа конкурса. Няма толкова акъл в главата си. Въздух под налягане! С панаири и фоерверки конкурс не се печели

  • Толкова сте проста…..и ти ще ми говориш за акъл …..отстрани е много лесно да се говори…е еми направи го ти еее толкова ЛОШОТИЯ БЪЛГОРСКА НЕБИВАААААА…

 • Лоошо, Седларова, лошо! Утре всички ще знаем коя си по IP адреса ти. ТоА път се издъни!
  П.С. То не че не знаехме…

 • Олеле всички директори и себеподобни разследващи станахте. Като не ви отърват писанията не ги четете.
  То бива простотия бива, ама тя вече всички Ви е завладяла.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...