Регион

Дъщерята на изчезналия мъж от Узунджово: Седмица няма и следа от баща ми

Венеса Панова, която е дъщеря на изчезналия Милен Панов от хасковското село Узунджово, вече седмица не може да намери баща си.

От семейството подадоха жалба в полицията и мъжът бе обявен за издирване. Както Haskovo.info писа, Милен Панов изчезна на 1 юли вечерта в района на селото, докато прибира кравите от паша.

За последно той е видян в района на Ходжова чешма край Хасково и е тръгнал по пътя в посоко стрелбището. Малко по-рано той е напуснал невъзстановен болницата, където е лекуван от Лаймска болест след ухапване от кърлеж.

Издирван
Изчезналият Милен Панов

От полицията съобщиха за Haskovo.info, че търсенето на мъжа продължава. Местността, където той е видян за последно, е с гъста растителност и не може да бъде обходена бързо. Най-вероятно полицаите ще имат нужда от допълнително хора.

Венеса живее в София и вече била намерила работа и дом за баща си там. Тя го търси с приятели и доброволци. „Сега искам да си го прибера жив или мъртъв“, казва през сълзи момичето.

Ако някой има информация за мъжа да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094, предлага се и възнаграждание.

Един коментар

  1. Кучета нямат ли в тая полиция? Или ги ползват само за наркотици? Хората не са им важни…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button