Хасково

Вече върнаха гаранцията от 6500 лв. на задържания Васил, ударил полицай

Гаранцията от 6500 лв. вече е върната на 21-годишния Васил Колев, който е в ареста по обвинение, че на 1 август е ударил полицай в хасковския квартал „Република“, с което му е нанесъл лека телесна повреда.

Както Haskovo.info писа, първоначално Хасковският районен съд отказа да върне парите, защото те бяха поискани от леля на задържания. Имаше указание искането да е от Колев, което вече е изпълнено и няма пречка парите да бъдат преведени.

Припомняме, че първоначално районният съд наложи на Васил парична гаранция в размер на 6500 лв. По-късно прокуратурата протестира тази мярка за неотклонение, а окръжният съд му наложи най-тежката мярка „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.08.2018 14:58 14:58

брех голям зор за парите на този ч…л. от три дни ревете с пълно гърло за неговите пари. хайде като няма новини да не пишете тъпотии а

Agata
Agata
01.09.2018 7:58 7:58

Ciganite shte vi opravqt

Back to top button