Любопитно

Николина Чакърдъкова, Надя Казакова и Милко Калайджиев пяха за празника на Любимец

Денят на Любимец беше отбелязан с едноседмична програма.

След детското парти в Градския парк и откриване на самостоятелна изложба на художника с местни корени Неделчо Кучков, програмата продължи с две кинопрожекции на открито.

В петък и събота площад „Трети март“ се огласи със съвременна поп музика и песни и танци от българския фолклор. Българската народна певица Николина Чакърдъкова, заедно с Боби Шапков и Неврокопски танцов ансамбъл, изпълниха сърцата на публиката с песни от различни фолклорни области.

Празник

Емоцията и вълнението продължиха и на следващата вечер, когато Надя Казакова, Яни Тонев, Жоро Любимеца и Милко Калайджиев задоволиха желанията на публиката с много и различни по стил изпълнения. Съботната вечер също не премина без кръшни тракийски танци и хора. Танцьорите от „Сакарци“ също участваха в концертната програма, като внесоха допълнително настроение и красота не само на сцената, но и на площада, където почти всички присъстващи се хванаха на хорото.

В неделя програмата продължи изцяло със спортни прояви. В двете спортни зали в града се проведоха различни състезания по волейбол, баскетбол, футбол на малки врати за момчета и момичета и различни състезателни игри. Участниците в надпреварата бяха деца на възраст от 10 до 12 г. от градовете Любимец, Стара Загора, Хасково и Пловдив.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button