Свободни места за инженер, психолог и охранители

Хасково

Свободно място за инженер-конструктор е обявено за Хасково, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Договорът е безсрочен, изисква се професионален опит между 2 и 5 г., а мястото е вакантно от 19 септември. В областния град се търсят още двама работници в цех за производство на брезенти на 600 лв., двама гладачи с ютия и толкова дърводелци на заплата от 800 лв. с опит до 1 г.

Двама охранители се търсят в Харманли на 510 лв., а в Димитровград има свободно място за психолог с 635 лв. заплата.

Сред останалите нови свободни места в региона преобладават тези за продавачи, готвачи, шофьори, монтажници.

loading...

4 коментара

  • Те ММ търсят непрекъснато хора за работа,но като поработят напускат защото бавят заплатите им с по 6-7 месеца.Кой ще отиде при тия мошеници и лъжци.Преди да започнеш те обработват,замаяват и започваш да чакаш първата си заплата след 6 месеца.Нямаме държава и затова сме тоя хал.

    • Споко.Колелото се върти. Някой ден и той ще е на заплатка или децата му. Все отгоре не можеш да си колкото и да трупаш. Това му е изпитание от Бога. Изпитание за човечност. Явно няма да го издържи понеже въобще не вдява

  • психолог с 635 лв. заплата работници в цех за производство на брезенти на 600 лв.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.