Регион

РУО обяви нов конкурс за директор в Хасковско

Конкурс за директор на Центъра за специална образователна подкрепа „Стефан Василев“ в Свиленград обявиха от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Конкурсът е в три етапа – допускане по документи, писмен изпит – тест и интервю. Документи вече се подават в РУО до 5 ноември включително.

Haskovo.info припомня, че на 27 септември беше обявен конкурс за директори на 10 училища в Хасковско. Директори се търсят за ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското село Крепост, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в ивайловградското село Железино, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в ивайловградското село Свирачи, ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското село Синапово, ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското село Хлябово, ОУ „Иван Вазов“ в Харманли, ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското село Бисер, Спортно училище „Стефан Караджа“ в Хасково, ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково и ОУ „Христо Ботев“ в хасковското село Войводово. Тук документи се подават до 29 октомври.

3 коментара

  1. Извинете, но сте сбъркали заглавието!
    Това не са конкурси а ЦИРК!
    Главно действащо лице РИО! Смях, смях ама голям смях!
    Вижте им нАЧАЛНИКА! Начален учител- Смях, смях ама голям смях!
    Спирам, че ме срам от тях и няма да им падам на нивото ми!

  2. Конкурсът за директор на Центъра за специална образователна подкрепа “Стефан Василев” в Свиленград също е обявен специално за начален учител… И аз казвам смях, смях, ама голям смях! Една начална учителка, явявала се и скъсана на конкурси 15 пъти досега, ще бъде облагодетелствана от друга“ велика“ начална учителка, но… вече началник на РУО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button