Регион

РУО обяви нов конкурс за директор в Хасковско

Конкурс за директор на Центъра за специална образователна подкрепа „Стефан Василев“ в Свиленград обявиха от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Конкурсът е в три етапа – допускане по документи, писмен изпит – тест и интервю. Документи вече се подават в РУО до 5 ноември включително.

Haskovo.info припомня, че на 27 септември беше обявен конкурс за директори на 10 училища в Хасковско. Директори се търсят за ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското село Крепост, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в ивайловградското село Железино, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в ивайловградското село Свирачи, ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското село Синапово, ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското село Хлябово, ОУ „Иван Вазов“ в Харманли, ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското село Бисер, Спортно училище „Стефан Караджа“ в Хасково, ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково и ОУ „Христо Ботев“ в хасковското село Войводово. Тук документи се подават до 29 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
обидена
обидена
04.10.2018 14:29 14:29

Извинете, но сте сбъркали заглавието!
Това не са конкурси а ЦИРК!
Главно действащо лице РИО! Смях, смях ама голям смях!
Вижте им нАЧАЛНИКА! Начален учител- Смях, смях ама голям смях!
Спирам, че ме срам от тях и няма да им падам на нивото ми!

Стоянка
Стоянка
07.10.2018 7:44 7:44

Конкурсът за директор на Центъра за специална образователна подкрепа “Стефан Василев” в Свиленград също е обявен специално за начален учител… И аз казвам смях, смях, ама голям смях! Една начална учителка, явявала се и скъсана на конкурси 15 пъти досега, ще бъде облагодетелствана от друга“ велика“ начална учителка, но… вече началник на РУО.

Валя
Валя
10.10.2018 12:40 12:40

ЦИРКЪТ започва!!!!! Кукловода-Боева ще се нагуши добре!

Back to top button