Любопитно

Откриха с празничен спектакъл общинска библиотека в Свиленград

Кулминацията за Деня на Свиленград бе откриването на общинска библиотека снощи, съобщават от областна администрация.

Празничният спектакъл, който разказа моменти от миналото на Свиленград бе дело на световноизвестния мим Герасим Дишлиев-Геро. В постановката участваха десетки деца, изпълнители, музиканти, танцьори, театрали.

Сред официалните гости на празника бяха областният управител Станислав Дечев, неговият заместник Стефка Здравкова, народните представители Георги Станков, Никола Динков, кметовете на Харманли Мария Киркова и Любимец Анастас Анастасов, секретарят на българското консулство в Одрин Радослава Кафеджийска, общински съветници, представители на фондация „Въздигане“, политически партии, стотици граждани. Областният управител поздрави жителите и гостите на Свиленград и подчерта, че всеки път, когато идва тук вижда, че градът става все по-привлекателен и модерен.

Празникът продължи с церемония по запалване светлините на библиотеката и с фойерверки над река Марица и Стария мост.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
фотограф
фотограф
06.10.2018 16:18 16:18

усмихнете се като ви снимат бе бунаци!

ТИ СИ БИЛА
ТИ СИ БИЛА
06.10.2018 18:41 18:41

ПРИЛИЧА НА ПОЛИКЛИНИКА–ТАЗИ СГРАДА–ПРЕДИШНАТА БЕ ПО–ПОДХОДЯЩА И С ПАРКА ОКОЛО НЕЯ,,А И НА ЕДИН ЕТАЖ–ПРАКТИЧНА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ТРУДНО–ПОДВИЖНИ–НО ТЯ ВЕЧЕ Е КАЗИНО!!И СЕГА ,,ПОЛИЦАИТЕ ЛИ ЩЕ ИЗПРАТИТЕ СЛЕД ТЕЗИ МОИ ДУМИ –-ДНЕС НА ОБЯД $МЕ ПРЕСРЕЩНАХА––НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА–НА ВСИЧКО МУ ИДВА КРАЯ–А КАТО СЕ ПРИБИРАХ –ПАК МЕ ЗАСЯКОХА ,НО МИ ОБЪРНАХА ГРЪБ И МИ ПОКАЗАХА ЖЪЛТ КАРТОН––ВНИМАВАЙ! И ОТНОВО МИ нАПОМНИХА–ЗЛАТКЕЕЕЕЕЕ ,ТААА ТОЙТЪЪЪЪ РАБУТЪЪЪЪ НЯМЪЪЪ ДЪЪ СТАНИИИИ!

Back to top button