Двуседмичното бебе не е първото починало в многодетното семейство

Регион

Семейството на 16-дневното бебе, което вчера почина в хасковската болница, има общо 10 деца. Това е втори случай на смърт сред децата им, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната дирекция „Социално подпомагане“.

4 от децата им вече са отнети, а след приключване на проверката по този случай вероятно и останалите 4 ще бъдат изпратени в приемни семейства. Сега семейството живее в барака в индустриалната зона на Харманли.

Както Haskovo.info писа, вчера бебето беше прието в критично състояние в отделението за недоносени деца в болницата в Хасково. Въпреки усилията на лекарите, детето почина. То е било инфектирано и охладено, като според медиците детето е починало от лошо гледане.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Дайте им обществено жилище,имат 10 деца.Набутали сте се в общинските жилища само държавни служители на големи заплати,а хората умират в бараките от студ.Нека обществеността се надигне да им помогне на това бедно семейство. Недейте да стоите само на топло в къщите си и да пишете негативни коментари,докато малки дечица умират от студ и глад,а вие си надувате климатиците и изхвърляте храна..Кажете някакви координати на тези хора.Дайте да съберем помощи и някой да им ги занесе.

    • Нямам нищо против да се помага на бедните хора, но специално това семейство го познавам и мога да твърдя, че са толкова безотговорни, празноглави, безумни и нагли, че с нищо не може да им се помогне. И да ги настанят в общинско жилище кво – ще изгорят дограмата, паркета, пластмасовите капаци на контактите даже, ще продадат мивката, тръбите и т.н. Нито ще поддържат, нито ще си плащат тока и водата. Приоритетите са други – ракия, кючеци, пари от кражбици и просия. Бащата е не само нагъл, но и агресивен и много пие. Това са хора, които живеят ден за ден и не защото нямат друг избор, а защото така им харесва. Вярно, тъжно е за децата, но тези деца могат да се спасят докато са много малки, защото по-големите са усвоили същите навици, не им дреме за училище, пушат, арогантни са, посягат. Това семейство трябва да бъде скопено и никога повече да не се допусне да раждат деца. Те не мислят, раждат и живеят като животни без да им дреме тия деца как се гледат и имат ли възможност да го правят. И никакви помощи не им носете, всичко материално ще продадат и Николай ще го изпие. Ако ще се надигате, надигайте се да му правят вазектомия, а на Кирила да й режат тръбите, че пак ще ги народи, те така се заканват – три да ми вземат, шест ще родя… Страшно е…

      • Напълно те подкрепям! Тези лично не ги познавам,но съм наясно с начинът им на препитаване! Паразити! Задължително кастрация за такива и затвор!

  • Шест години по-късно, децата са с 6 повече…. а тези пак са си при нея… та да по пипат, каква полза от социалните? Кастрация трябва тук не помощи

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.