Регион

Двуседмичното бебе не е първото починало в многодетното семейство

Семейството на 16-дневното бебе, което вчера почина в хасковската болница, има общо 10 деца. Това е втори случай на смърт сред децата им, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната дирекция „Социално подпомагане“.

4 от децата им вече са отнети, а след приключване на проверката по този случай вероятно и останалите 4 ще бъдат изпратени в приемни семейства. Сега семейството живее в барака в индустриалната зона на Харманли.

Както Haskovo.info писа, вчера бебето беше прието в критично състояние в отделението за недоносени деца в болницата в Хасково. Въпреки усилията на лекарите, детето почина. То е било инфектирано и охладено, като според медиците детето е починало от лошо гледане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
да помогнем на бедните хора
да помогнем на бедните хора
03.11.2018 18:32 18:32

Дайте им обществено жилище,имат 10 деца.Набутали сте се в общинските жилища само държавни служители на големи заплати,а хората умират в бараките от студ.Нека обществеността се надигне да им помогне на това бедно семейство. Недейте да стоите само на топло в къщите си и да пишете негативни коментари,докато малки дечица умират от студ и глад,а вие си надувате климатиците и изхвърляте храна..Кажете някакви координати на тези хора.Дайте да съберем помощи и някой да им ги занесе.

Съжалявам за това, което пиша
Съжалявам за това, което пиша
03.11.2018 19:56 19:56

Нямам нищо против да се помага на бедните хора, но специално това семейство го познавам и мога да твърдя, че са толкова безотговорни, празноглави, безумни и нагли, че с нищо не може да им се помогне. И да ги настанят в общинско жилище кво – ще изгорят дограмата, паркета, пластмасовите капаци на контактите даже, ще продадат мивката, тръбите и т.н. Нито ще поддържат, нито ще си плащат тока и водата. Приоритетите са други – ракия, кючеци, пари от кражбици и просия. Бащата е не само нагъл, но и агресивен и много пие. Това са хора, които живеят ден за ден и не защото нямат друг избор, а защото така им харесва. Вярно, тъжно е за децата, но тези деца могат да се спасят докато са много малки, защото по-големите са усвоили същите навици, не им дреме за училище, пушат, арогантни са, посягат. Това семейство трябва да бъде скопено и никога повече да не се допусне да раждат деца. Те не мислят, раждат и живеят като животни без да им дреме тия деца как се гледат и имат ли възможност да го правят. И никакви помощи не им носете, всичко материално ще продадат и Николай ще го изпие. Ако ще се надигате, надигайте се да му правят вазектомия, а на Кирила да й режат тръбите, че пак ще ги народи, те така се заканват – три да ми вземат, шест ще родя… Страшно е…

Не съжалявам,за това което пиша
Не съжалявам,за това което пиша
03.11.2018 23:40 23:40

Напълно те подкрепям! Тези лично не ги познавам,но съм наясно с начинът им на препитаване! Паразити! Задължително кастрация за такива и затвор!

Анонимен
Анонимен
03.11.2018 20:03 20:03
Странен
Странен
04.11.2018 0:38 0:38

Шест години по-късно, децата са с 6 повече…. а тези пак са си при нея… та да по пипат, каква полза от социалните? Кастрация трябва тук не помощи

Back to top button