Любопитно

„Дама Пика“ вдига театралната завеса в Хасково през ноември

„Дама Пика“ по Пушкин вдига завесата в хасковския театъра „Иван Димов“ през ноември.

Постановката е на пловдивския театър и ще се играе на 6 ноември. Зрителите ще се насладят на зрелищен спектакъл, с много светлинни ефекти и оригинални режисьорски решения. За постановката Веселка Кунчева грабна „Икар“ за режисура.

На 14 ноември е премиерата на „Паола и лъвовете (Авторът фантом)“ от Алдо де Бенедети.

В Нощта на театрите на 17 ноември актрисата и певица Иванка Шекерова ще се вихри със своето One Woman Show „Никой не е пълно 6“.

Театър

 

„Честита съпруга“ ще се играе отново на хасковска сцена. Спектакълът по пиесата на Петър Влайков се представи тази есен на два фестивала – „Сцена на кърстопът“ в Пловдив и „Европейски фестивал на пътуващия театър“ – Сливница, където спечели наградата „Нови хоризонти“.

Христо Шопов и Лилия Маравиля ще гостуват за втори път в Хасково на 28 ноември с хитовата постановка „Догодина по същото време“. Втората част – „Всяка година по същото време“ ще зарадва почитателите на Мелпомена в началото на 2019-а.

Малките зрители ще гледат на 11 ноември „Пепеляшка“, а на 25 ноември – „Румцайс“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button