Много овации за модерния спектакъл на „Рона“ – „Тя“

Любопитно

Много овации обра от пълния салон на хасковското читалище „Заря“ спектакълът „Тя“ на балет „Рона“.

Това е авторски спектакъл на хореографа Милена Налбантова, който показва различните емоции на жената – обич, щастие, тъга, загуба, кариера, семейство. В него участваха всички танцьори на балета. По думите на Налбантова, в Хасково за пръв път се прави спектакъл на основата на съвременната танцова техника и танцовия театър.

Балет

От балет „Рона“ са се готвили активно от 2 месеца, иначе идеята е от пролетта. Той е съфинансиран от община Хасково.

За спектакъла имаше гости от Гърция, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Димитровград, Любимец. Имаше поздравителни адреси и цветя.

loading...

4 коментара

  • Парното работеше, госпожо! На нас ни беше много добре! Този салон не е бил така топъл от 30 години по това време на годината!

  • До възмотената… Няма за какво да се хванете заради прекрасната работа на децата и разбира се на хореографа и започвате веднага с пошлите коментари и както по-горе е споменато отоплението беше пусната, беше топло и по-топло в средата на ноември никога не е било.

  • Не само,че беше топла,но и самата атмосфера беше уникална.Танцьорите бяха на много високо ниво,а за хореография и постановка………..просто нямам думи!Г-жа Налбантова и този път ни поднесе едно страхотно преживяване.Благодаря Миленка и Росен!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.