Любопитно

Йорданка Христова, Криско, Тита, Васил Петров и Николина Чакърдъкова в празничната програма на Хасково

Пъстра програма в празничния месец декември предлага община Хасково, съобщават от кметството. Тържествата започват на 6 декември а последното събитие е на 1 януари.

Тържественото запалване на светлините на елхата е на 12 декември с участието на група „Вакали“.

На 15 декември ще бъде открит III Национален фестивал на коледната и новогодишната песен. Тогава в Младежкия център ще бъде издигната и традиционната 8 метрова сурвачка.

На 19 декември Държавна опера Стара Загора ще представи мюзикъла за деца „Машина на времето“. Церемонията „Спортист на годината“ е на 20 декември. На 21 декември е концертът на Васил Петров с оркестъра на Държавна опера Стара Загора. Същият ден Кънки клуб „Денкова-Ставийски“ ще представи шоу на лед.

На 26 декември е Третият фестивал на коледарските и маскарадни групи, тогава е и концертът на Йорданка Христова.

Криско и Тита ще се представят пред хасковска публика на 28 декември. В Новогодишната нощ е концертът на Николина Чакърдъкова и Танцова формация.

Входът за всички събития е свободен.

Пълната празнична програма може да прочетете ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмутена съм!
Възмутена съм!
27.11.2018 12:37 12:37

От тъпо по- тъпо! Всяка година, все по-зле! Имам усещането, че прибираме тези, които са останали без ангажименти в новогодишната нощ! Къде са хубавите тракийски и родопски оркестри, македонски хора ли ще тъпчем под елхата?!

Анонимен
Анонимен
27.11.2018 12:41 12:41

Ай стига с тия родопски де, преди година две бяха Виевска група. Пък миналата година тая Чакардъкова такова шоу спретна на площада в София, гледах по телевизора сега обаче ще е наживо в Хасково
Супер! Доволен съм! И за Йорданка Христова най-сетне да дойде в Хасково. Криско и Тита..не ги знам тия нямам отношение ама за дечурлигата сигурно ще е добре

хасковлия
хасковлия
27.11.2018 14:51 14:51

Докога Хасково Инфо ще публикува измамни сайтове които мамят хората и ще се прави че не знае нищо за тях и че не носи отговорност??? Това е като да правиш реклама на телефонни измамници и да се правиш че не знаеш за какво става въпрос!!! Долна продажна медия , наистина ли не ви пука за тия които влизат в сайта ви и ви имат доверие???

МАРИН СТОЕВ
МАРИН СТОЕВ
27.11.2018 15:50 15:50

Чакърдъкова да иди да пее в Гоце Делчев, няма работа в Хасково! Има толкова много тракийски оркестри, които ще свършат по-хубава работа и то на живо, а не като Николина Чакърдъкова на пълен запис! Миналата година като бяха Виевската група и видяхте ли колко малко хора имаше и тази година ще е още по-зле!

Back to top button