Любопитно

Силно представяне на „Галаксико“ в Пловдив

На провелия се 11-ти Национален танцов фестивал „Децата ни танцуват“ в Пловдив танцьорите от димитровградския ОЦТИ „Галаксико“ се представиха със състезателен репертоар от 52 танца в стиловете: Класически балет, Характерни, Съвременни танци и Хип Хоп.

В соловите, дуетните и груповите танцови изпълнения, танцьорите доминираха над всички останали колективи, завоювайки челните призови места, съобщават от „Галаксико“. Художественият ръководител на колектива Тихомир Митев беше удостоен с 3 специални приза: Гран При в раздел за цялостно представяне в стил Съвременни танци, Приз за развитие на съвременната танцова хореография, Приз за хореография на танца „Ювиги Хан“.

Предстои последният танцов конкурс за тази година на „Галаксико“, който ще се състои на 8-10 Декември в град Върнячка баня, Сърбия. Танцьорите заминават за Сърбия с над 70 танцови изпълнения. Ден преди заминаването за състезанието, танцьорите ще участват в Празничната програма за официалното откриването на ледената пързалка и запалването светлините на коледното дърво на надеждата.

Балет

От „Милениум Арт“ също се похвалиха с медали и купи от конкурса в Пловдив. Танцьорите се представиха с репертоар от 14 танца в стиловете: Класически балет, Характерни и Съвременни танци. В соловите, дуетите и груповите изпълнения танцьорите спечелиха 5 първи, 2 втори и 4 трети места.

Балет

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button