Хасково

6 месеца условно за бракониера, ударил горски стражар с камшик

6 месеца условно с изпитателен срок от 3 г. получи от Хасковския районен съд 20-годишният Ахмед Шукри.

Присъдата е след споразумение. Той беше признат за виновен, че на 3 декември миналата година е нанесъл телесна повреда на горския стражар от общинското лесничейство Марио Марчев. Пострадалият е бил с оток на лицето и кръвонасядане с оток на ръката.

Както Haskovo.info писа, миналата зима в местност край Хасково подсъдимият и негови познати отишли с няколко каруци да събират дървесина, без да притежават разрешение. След като натоварили дървата, тръгнали да се връщат към града.

Двама горски стражари, които патрулирали в района и пътували със служебен автомобил, подали сигнал на движещите се в каруците да отбият и спрат. Прозорецът на служебния автомобил бил отворен. Пострадалият горския стражар бил облегнал лявата си ръка на вратата и се виждала част от лицето му. Вместо да спре и да изпълни указаното му от служителите, Ахмед Шукри, който бил в една от четирите каруци, движещи се заедно, замахнал с пръчка, с поставен на нея гумен ремък, използвана от него като камшик за коня, като през отворения прозорец ударил горския в лицето и ръката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
04.12.2018 16:00 16:00

Циганина бие с камшик а горския има пищов Питам на полицаите и на горските защо им са тия пищови Ако не им служат да не ги носят

Back to top button