Регион

Спипаха близо 800 таблетки за полова мощ за черния пазар

Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност са задържали митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На пункта пристигнал товарен автомобил, с турска регистрация, влизащ в България от Турция. Шофьорът на камиона декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Германия през България, както и, че пренася, за лично ползване 23 кутии цигари без акцизен бандерол, които са задържани с разписка тъй като надвишават регламентирания лимит от две кутии.

Товарният автомобил е селектиран за щателна митническа проверка, при която, в долапа на влекача и на различни места в личния багаж, са открити 161 кутии с общо 784 таблетки „Vega Еxtra“, „Vega 100“, „Cials“ и „Kamagra“. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за мъжката потентност.

Шофьорът на камиона е обяснил, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар.

Контрабандните лекарствени продукти са задържани. На шофьора на камиона е съставен акт по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button