Любопитно

Личен охранител и експерт в областта на отбраната създава фентъзи роман в чужбина

Бившият възпитаник на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ Павел Павлов, който е личен охранител и експерт в областта на отбраната, създава фентъзи роман в чужбина, като доказателство че талантът не познава възраст, професия и граници.

31-годишният димитровградчанин вече издаде първата си книга „Духът на Крум – началото“. Павлов живее от 6 г. в Германия със съпругата си Ваня и малката им дъщеричка. Павел е сертифициран в областта на охраната и като инструктор по стрелба. Той работи като бодигард и придружител.

Книга

Павел започнал да се занимава с писане покрай разговори и проекти със свои колеги и приятели. „Обичам да чета и в един момент започнах да пиша. Постепенно се развивам в тази област. „Духът на Крум“ е началото от поредица фентъзи романи с битки и поучителни истории, в които се описва живота на няколко клана. Има герои с имена от нашата история – Крум, Кардам, Аспарух. Главният герой е Крум. Той е добър войн и в романа си описвам неговия дух“, казва авторът.

Книга

Целта му е да научи подрастващото поколение на морални и семейни ценности. Да водят своите „битки“ до край и никога да не се отказват, ако истински вярват в нещо.

Книгата е издадена в Хасково и се продава през страницата й във Фейсбук Тук. Очаква се и продължението на „Духът на Крум“.

Книга

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button