Хасково се включва за пореден път в „Часът на Земята“

Любопитно

Хасково ще се включи за пореден път в глобалната инициатива „Часът на Земята“, съобщават от Туристическия информационен център.

Инициативата е на 30 март от 20:30 до 21:30 часа. За един час ще бъде изгасено осветлението на най-високата статуя на „Св. Богородица“ в света както и сградата на Общината.

Туристическият информационен център, призовава всички граждани да се присъединят към глобалната инициатива „Часът на Земята“ и също да изключат осветлението за един час. По този начин ние се присъединяваме към посланието за нуждата, в световен мащаб, да се предприемат съгласувани действия срещу настъпващите климатични промени.

В кампанията се очаква да се включат от областна администрация, като от община Димитровград вече също съобщиха, че ще подкрепят инициативата.

loading...

2 коментара

  • И какво като се включи Хасково в тази инициатива? Това ли е най-важното събитие, което Туристическия център може да сътвори? То друго нищо не прави този център

  • То в Хасково постоянно го празнуваме тоя ден. Никога няма ток даже напоследък и по къщите ни го спират.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.