Хасково

Задържан за сводничество твърди, че жена му го натопила

СъдътНай-тежката мярка „задържане под стража“ постанови Хасковския районен съд за 43-годишния Иван Стоянов. Той е обвинен в това, че е държал насила в апартамент 20-годишната Мария Сашева и я е принуждавал да проституира.

„Иван и Мария се познават от две години. Срещнали са се за първи път в Австрия. Там тя е проституирала и с Иван са делели спечеленото на половина“, разказа пред Haskovo.info братът на подсъдимия. По думите му от няколко месеца двамата живеят на семейна начала. „Мария искаше сватба, искаше булчинска рокля и като не ги получи му строи този номер„, бе категоричен братът на Иван. 

Днес пред съда днес Иван Стоянов помоли да бъде пуснат под гаранция и обеща, че няма да се укрива и дори да напуска града. Заради съдебното му минало, контактите му с криминалния контингент и опасността, че може да се укрие Районният съд остави искането му без уважение.

Haskovo.info припомня, че 43-годишният хасковлия бе задържан на 15 април при специализирана операция в района на парк Мадара. В процеса на задържане мъжът е оказал съпротива и е направил опит за бягство. Вследствие на това полицейските служители след предупреждение са произвели 4 изстрела във въздуха и са го задържали.

Пред съда бягството си от полицаите Иван Стоянов обясни с това, че преследващите го са били с цивилни дрехи и той не е разбрал, че са полицаи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.04.2010 22:04 22:04

tva sa nomera na podsidimiya xaaaxxaxa

Back to top button